Geçmişten günümüze insanlar sürekli iletişim halindedirler. İletişim insanların bir parçasıdır. İnsanlar kendilerini ifade etmek, paylaştıklarını başkalarına aktarmak için başkaları ile iletişim kurmaya çalışırlar. İnsanlar yalnız yaşayamazlar. Mutlaka birilerinin yanında yakınında olmak isterler. Biri ile konuşup dertleşmek insanların ihtiyaçları arasındadır. Yemek, içmek gibi konuşmak, dertleşmek, iletişim kurmak da insanların hayatının bir parçasıdır. Bu nedenle iletişim insanlar için kaçınılmazdır.

Günümüzde iletişim denilince internet akla gelmektedir. Çünkü internette pek çok iletişim siteleri oluşturulmaktadır. Osmaniye sohbet odaları da bu iletişim siteleri arasında yer almaktadır. Osmaniyeliler bu sitelere üye olarak buradaki üye insanlarla arkadaşlıklar kurarlar. Bu sayede insanların sosyal çevreleri de artmış olur. Bu odalar sayesinde duygularımızı düşüncelerimizi ve yaşanmışlıklarımızı tanıdığımız yada tanımadığımız şahıslarla paylaşırız. Bu paylaşım sayesinde kendi ruh dünyamızı rahatlatırız. Bu sayede psikolojik olarak bir tatmin elde etmiş oluruz.

Osmaniye sohbet odalarında arkadaşlık kuranlar genellikle bu şehirde yaşayan insanlar olduklarından dolayı ortak noktaları da vardır. Aynı şehirde yaşadıklarından dolayı birbirleri ile görüşme fırsatı da elde etmiş olurlar.

Yorum gönder

Daha yeni Daha eski