Ülkemizin en kalabalık şehri olma özelliğine sahip olmasının yanı sıra ekonominin %60’ına sahip olan İstanbul ilimizde her geçen gün artan geçim sıkıntıları, yaşam kaygıları ve yoğun şehir hayatının vermiş olduğu sıkıntıları bir an bile olsun kenara bırakabileceğini İstanbul sohbet odalarımız siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine girmiş bulunmaktadır.

İstanbul chat odalarımız içerisinde sizleri her an binlerce kullanıcı beklediği gibi size en yakın kullanıcılarla sohbet etme imkanına hiç bir üyelik gerçekleştirmeden ücret dahi ödemeden anında sahip olabilirsiniz.

Odalarımız içerisine küfür, reklam, hakaret ve cinsellik içeren nickname ile giriş yasak olduğu gibi sohbet içerisinde size yakışır bir şekilde sohbet etmeniz rica olunur.

1 Yorumlar

  1. Merhaba ismim "Çağrı" istanbul'da yaşıyorum. 31 yaşında neşeli sevecen karışımdaki kişiyi hep mutlu etmek isteyen genç güleryüzlü birisiyim. Eminim'ki tanışacağım kişide tatlı ve sempatik birisi, resimlerimi whatsapp, instagram ve facebook üzerinden görebilirsiniz. ( 0533 137 15 34 ) görüşmek üzere...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski