Teknolojide yaşanan gelişmeler sonucunda iletişimde de gelişmeler olmaktadır. Özellikle internetin ortaya çıkmasına bağlı olarak iletişim alanında da gelişmeler yaşanmıştır. İnternette oluşturulan çeşitli sohbet odaları sayesinde iletişim kolaylıkla sağlanmaktadır. Birbirlerini tanımayan kişiler bu siteler aracılığı ile sağlanmaktadır. Çeşitli arkadaşlıklar ortaya çıkmaktadır.

Sohbet odalarına üye olan kişiler görüntülü ve sesli olarak konuşma fırsatı yakalamaktadır. Bu sayede anında iletişim sağlanmış olunur. İletişim sağlayan sohbet odalarından bir de Balıkesir sohbet odalarıdır. Balıkesir sohbet odalarına üye olan kişiler bu şehirde yaşayan yada memleketi Balıkesir olan kişilerle tanışma fırsatı elde etmiş olurlar.

Balıkesir sohbet odaları ile Balıkesir'de bulunan güzellikleri birbirlerine aktarmış olurlar. Bu sayede Balıkesir'in ünlü restoran, lokantaları, gezilecek yerleri, tarihi mekanları paylaşılmış olunur. İnsanların sosyal çevreleri gelişerek çeşitli dostluklar da ortaya çıkmış olur. Bu sitelere üye olup daha sonra fikirleri ve yaşantıları uyuşan ve aralarında duygusal bağ oluşan kişiler evlilik yolunda adım atarlar. Bu sitelerde tanışıp evlenen kişilerin sayısı giderek artmaktadır. Güvenli bir ortam olduğundan rahatlıkla arkadaşlıklar kurulmaktadır.

Yorum gönder

Daha yeni Daha eski