Radyo Departmanimiza Dj AlımLari Başlamıştır.

Bizimle çalışmak ister misiniz ?


DJ OLMAK İÇİN VE YAYINDA UYGULANACAK KURALLAR

1. Radyomuzda DJ olmak için 17 Yaş sınırı vardır, 17 yaşın altında olanlar radyomuzda DJ lik yapamazlar. Başvuru formu düzgün ve doğru biçimde ve zorunlu alanlar (*) mutlaka doldurulmalıdır. Başvuru neticesinde verilen Skype/msn adresi ile bağlantı kurulacak ve görüşmeler yapılacaktır.

2. Unutmayın ki iyi bir DJ olmak için öncelikle iyi bir dinleyici olmak gerekir. DJ adayları bir müddet radyoda dinleyici olarak kalmalı, ortamı görmeli ve kendisi iyice tanınmalıdır. Diğer djlerin kendisini tanıması için bir müddet radyoda zaman geçirmelidir. Her şey yolunda olduğu durumda kendiside ortamı beğendi ve gönüllü olarak işi yapmaya başlayacağına hazır olduğunu düşündüğünde DJ sorumlusu/Yönetici veya Yardımcıları tarafından deneme yayınına alınacaktır. DJ adayının flatcast yayınını kullanabilir ve bilgisayarında gerekli ses aygıtlarının olması gerekmektedir. Yayın alma  konusunda sitemizden destek alabilir !

3.DJ 2 gün mazeret bildirmeden yayın almaz ise DJ ligi kendi isteği ile bırakmış sayılır !.Radyomuzdaki DJ lerin Başka internet radyolarında DJ lik yapması, yayın varken dinlemeye gitmesi ve Msn/Skype lerinde başka internet radyolarını reklam  yapmaları yasaktır.Mazareti olup zamanında bildiremeyen DJ Joker DJ konumuna düşürülür, daha sonra mazereti uygun görülürse yeniden asıl DJ listesine geçirilebilir.

4.DJ ler arasında bağlantı sorunu olmamalı ve samimiyet bozulmamalıdır. Unutulmamalıdır ki biz bir Aileyiz!. DJ yayın kalitesinden kendisi sorumludur, yayında sorun olması durumunda yayını başka bir DJ ye devir etmelidir!

5.DJ sadece kendi saatinden sorumlu olmayıp, Yayındaki DJ ye destek olmak amacıyla nette olduğu surece radyoda olmalıdır. DJ 'ler yayındaki DJ ye her konuda yardımcı olabilirler. Dinleyici kurallarına uymakla ve gereğini yapmakla DJ'ler sorumludur.

6.Djler  Userler üzerinde baskı,ve üstünlük sahibi değildir insani ve etik davranmak zorundadırlar. Yetkilerini kullanarak site içerisinde çıkar sağladığı dinleyicilere  manevi baskı kurduğu tespit edilen Djlerin site ile ilişkileri derhal kesilir ve Hukuki durumlarda yetkili birimlere ilgili kişi hakkında  bütün bilgi ve belgeler Site sahibi tarafından verilir.

7.Djler  dinleyicilerin sohbet etmesinde huzurlu bir ortam hazırlamak ve huzuru sağlamakla dinleyiciler arasında adaletli bir şekilde isteklerini almak ve onlarla sohbet etmek,  gelenleri karşılamak gidenleri uğurlamakla sorumlu ve yetkilidirler.

8.DJ keyfine göre istediği zaman gelip yayın alamaz !.Yayın saatinden 10 dk önce gelip yayındaki DJ ye hazır olduğunu söylemelidir. Yayına geç gelen dj'ye yayını alan dj yayın verip vermemekte serbesttir. Radyo Giriş, Skype/Msn/Skype, İstek hattı Şifre , Sid, Kullanıcı adı vb. bilgileri  radyomuzda DJ de olsa verilmez.Bu bilgileri sadece yönetici ve yardımcısı verebilir.

9.DJ lerin Radyomuzda gelen dinleyicilerle flört yapmak amacıyla sohbet etmesi, dinleyicilere Skype/msn vermeleri veya Skype/msn istemeleri  yasaktır.Aday DJler Skype/MSN lerine başka radyolara ait adres linki koyamazlar, yenimirc.blogspot.com linkini Skype/msn'lerine koymaları tavsiyedir. DJ ler isimsiz tema kullanamazlar, temalarında mutlaka dj ismi yazmalıdır. Yayınlarını radyoda dj olmayan kimseye devredemezler sadece aile içi 1.dereceden yakınları yayındayken ekrandan yardımcı olabilirler.

10. Radyomuz ticari amaçlı olmayıp herhangi bir geliri olmadığından DJ ler'e ücret ödememektedir. DJ ler gönüllü olarak işi sürdürmektedirler.

11. Eğer Ben bu kurallara uyamam,  ben sabit yayın saatlerimde yayın yapamam, canım istediğinde yada birkaç kez boş kaldığımda yaparım diyorsanız. HİÇ BAŞVURMAYIN !

Yorum gönder

Daha yeni Daha eski